Dringend slotenmaker nodig?
Noodnummer 0468 11 33 99

Slotenmaker Kristof PONNET

 

24 uurs Slotenservice in ZELE - Slotenmaker voor noodopening van deuren

MEESTER-SLOTENMAKER

Slotenmaker PONNET | Uw vakman voor een snelle deuropening in ZELE.

Slotenmakerij PONNET is een lokale Oost-Vlaamse slotenmaker, geen nationaal call-centrum of slotencentrale dat beweert een goede slotenmaker-service te kunnen bieden in heel België. Wij geloven daar niet. Een echte lokale partner is een zege in geval van nood en zal er alles aan doen om U op een eerlijke en vakkundige wijze te helpen.

Veilige betalingen aan de slotenmaker mogelijk

Bent U op zoek naar een betaalbare lokale slotenmaker in ZELE voor de noodopening van uw deur?

U kan bij slotenmaker PONNET en zijn medewerkers terecht voor :

 • Het openen van deuren in geval van verlies of diefstal van uw sleutels
 • Het openen van deuren als uw sleutel afgebroken is of uw slot gewoon mechanisch defect.
 • Het dringend vervangen van cilinders als U een veiligheidsprobleem verwacht. Wat de rede daar ook van is.
 • Het verhogen van de inbraakweerstand van uw woning door het aanbrengen van bijkomende sloten, bijzetsloten, raamsloten, raamgrendels met slot, rolluik- en schuifdeurbeveiliging, enz.
 • We erken enkel met SKG of VDS gekeurd materiaal. U kan al het door ons gebruikte materiaal gaan bekijken bij de groothandel SECURITY-Tools in Lokeren.
 • Het vervangen van alle merken sloten en cilinders als deze sporen van slijtage beginnen te vertonen.
 • Het vervangen van eenvoudige deursloten door inbraakwerende meerpuntsluitingen
 • Het plaatsen van hoogwaardige raambeveiliging
 • Algemeen vrijblijvend techno-preventief beveiligingsadvies om uw woning, appartement of bedrijf inbraakveilig te maken

Openen van dichtgetrokken deuren

Vervangen van cilinders

Plaatsen van extra beveiliging

Bent u op dringend op zoek in Oost-Vlaanderen naar een vakbekwame slotenmaker in ZELE, Lokeren of Berlare en dit aan correcte betaalbare prijzen?
Contacteer dan zonder twijfel slotenmaker PONNET, zelfwerkend patroon met hoogopgeleide medewerkers hoofdtechniekers-slotenmakers.

Lokale slotenmaker ZELE

Een slotenmaker is een technische vakman die  gespecialiseerd is in het oplossen van problemen van sloten en deuren.

De meeste van onze klanten doen beroep op slotenmaker PONNET omdat ze per ongeluk buitengesloten werden en geen sleutel op zak hebben.
Dat gebeurt vaak gemakkelijker dan U zou denken. Nog snel even de brievenbus leeghalen of snel nog even de hond uitlaten. De deur liet U even op een kier en door een windstoot is ze toegevallen. In het slechtste geval nog met een sleutel op de binnenzijde van het slot.

Op dat moment komt uw ervaren, erkende en goed opgeleide slotenmaker als geroepen.

Slotenmakerij PONNET en zijn medewerkers hebben meer dan 20 jaar technische ervaring op het vlak van sloten, deuren, veiligheidsdeuren, preventie-advies en raambeveiliging.

Wij werken enkel in de provincie Oost-Vlaanderen. Zo kunnen we een 24/h24 service garanderen en altijd snel bij U op de stoep staan in geval van nood. (meestal al binnen 30 minuten).

Slotenmakerij PONNET en zijn medewerkers voeren niet alleen noodopdrachten uit zoals het snel openen van deuren, maar we kunnen ook sloten die mechanisch beginnen te verslijten, preventief vervangen.

Verder zijn we gespecialiseerd in de vervangen van standaard sloten door meerpuntsluitingen. We maken op deze manier uw woning of appartement een pak meer inbraakveilig.

Belangrijkste activiteiten

 

 • Het openen van deuren indien U zichzelf buitengesloten hebt Het openen van deuren bij verlies of diefstal van sleutels.
 • Het openen van deuren omdat U niet meer binnen kan omwille van schade aan uw cilinder of slot door een inbraakpoging
 • Het snel herstellen van inbraakschade
 • Het openen van mechanisch defecte sloten en deuren
 • Het geven van techno-preventief veiligheidsadvies om uw woning meer inbraakveilig te maken.
 • Het plaatsen van raambeveiliging

24h/24 7d/7 slotenservice

Pech komt altijd ongelegen.  Daarom kan u voor een depannage steeds beroep doen op slotenmaker PONNET of één van zijn medewerkers.

Telefoonnummer slotenmaker van wacht :
0468 11 33 99


Openingsuren nooddienst

Alle dagen bereikbaar van 0h:00 – 24h00 (24 uur bereikbaar)

Slotenmaker Zele - Kristof PONNET

ONZE GOEDE NAAM EN REPUTATIE IS VOOR ONS BELANGRIJK

U vindt op het internet heel wat terechte waarschuwingen voor advertenties van malafide slotenmakers. Laat U niet oplichten en vertrouw op een lokale eerlijke slotenmaker. We geloven niet in service-bedrijven die in heel België of Vlaanderen actief zijn. Lokale verankering is belangrijk. 

U kan 100% vertrouwen op de eerlijkheid van onze slotenmaker-techniekers. Slotenmaker PONNET Kristof is een zelfwerkend patroon die nog alle dagen tussen zijn klanten staat. Mond op mond reclame is voor ons heel belangrijk!  Onze gecertificeerde materialen komen van groothandel SECURITY-Tools in Lokeren, een vaste gekende waarde in de beveiligingswereld. 

Klanten zijn voor ons belangrijk, ook voor spoedgevallen. We hanteren een eerlijke prijsgarantie. We zullen nooit profiteren van mensen die in nood zitten.
Alle werken of te nemen maatregelen worden eerst met u goed en duidelijk besproken.

 


30 MINUTEN GEMIDDELDE INTERVENTIETIJD


Wachten is altijd vervelend. Als Hebt u een dringend probleem waarvoor u een slotenmaker nodig heeft, dan zijn we in bijna alle gevallen binnen de 30 minuten ter plaatse in de regio Zele, Berlare en Lokeren. Onze slotenmaker met wachtdienst zal u op het noodnummer 0468 11 33 99 altijd exact informeren wat betreft de wachttijd. Bel ons en we lossen het snel op.

Slotenmaker Kristof PONNET en zijn medewerkers zijn ook beschikbaar voor andere hang- en sluitwerkproblemen of voor de extra beveiliging van uw appartement of woning.

We maken indien u dat wenst vrijblijvend een veiligheidsanalyse van uw appartement, woning of bedrijfspand om u afdoende te informeren naar de mogelijkheden om uw woning meer inbraakveilig te maken. Als slotenmaker komen we alle dagen in aanraking met de modi operandi van inbrekers. Daarom kunnen we u ook doeltreffend advieseren.

Iedere burger kan ook gratis beroep doen op de preventie-adviseurs van de lokale politie. Deze daarvoor speciaal opgeleide politie-ambtenaren geven gratis bij u thuis onafhankelijk advies. Maak er gebruik van. Bel naar uw lokale politiekorps voor meer informatie.

 

DEPANNAGES ZONDER SCHADE AAN UW DEUR

Slotenmakerij PONNET investeert heel veel in het juiste materiaal om depannages mogelijk te maken zonder schade aan uw deur.  Bij dichtgevallen deuren zullen we altijd eerst proberen de deur open te flipperen. Indien dat niet mogelijk blijkt dan kunnen we slotcilinders uitboren of kerntrekken zonder schade aan uw deur. We beschouwen uw deur een beetje als zou het onze deur zijn, met maximaal respect. Als het toebrengen van lichte schade onvermijdelijk is, dan zal onze technieker-slotenmaker dat altijd ter plaatse eerst met u bespreken.

 

Hebt u snel een interventie nodig van een ervaren slotenmaker in Zele ? Bel dan ons noodnummer 0468 11 33 99


GECERTIFICEERD SKG OF VDS GEKEURD MATERIAAL

 

Als u door ons nieuwe sloten of cilinders laat plaatsen, dan gebruiken we enkel gecertificeerd kwaliteitsmateriaal. Het heeft immers geen zin om minderwaardig materiaal te gebruiken om inbrekers tegen te houden. Dat lukt nooit. We adviseren altijd om gebruik te maken van veiligheidscilinders met een eigendomscertificaat, SKG gekeurd veiligheidsbeslag en SKG gekeurde meerpuntsluitingen.

Een veiligheidscilinder zorgt er niet alleen voor dat de slotcilinder niet eenvoudig kan worden afgebroken (Bulgaarse methode) of  kan worden uitgeboord. Het eigendomscertificaat zorgt er voor dat uw sleutel enkel kan worden gedupliceerd mits voorlegging van dit certificaat.

VERGEET OOK DE BEVEILIGING VAN UW RAMEN NIET

 

We zien dagelijks dat er nog heel veel inbraken gebeuren door het simpel forceren van een raam. Beveilig u tegen de "gaatjesboorderstechniek" door raamkrukken te laten plaatsen met een slotje. Als een inbreker dan toch een gaatje boort door het raamkozijn, dan kan u toch nog niet binnen door de raamkruk te manipuleren. Simpel, maar efficiënt!


Indien uw raamsloten niet voldoende stevig zijn, dan is het bijplaatsen van extra opbouw raamsloten een aanrader!
We adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw ramen.

 

Maatschappelijke zetel

SLOTENMAKER PONNET Kristof VOF

Oordegemsesteenweg 228, bus 32

B-9230 Wetteren - BTW-nr : 0698.958.244

Telefoon: 09 / 335 47 56  |  Noodnummer: 0468/11.33.99

Slotenmaker Kristof PONNET

MEESTER-SLOTENMAKER

Slotenmaker Zele - Kristof PONNET

Dringend slotenmaker nodig?
Nood 0468 11 33 99

24 uurs Slotenmaker voor noodopening van deuren in ZELE

MEESTER-
SLOTENMAKER

Dringende depannage
0468/11.33.99.

Slotenmaker Zele - Kristof PONNET